maanantai 25. tammikuuta 2016

Is this work?


Näissä maisemissa tehtiin töitä Antwerpenissa iltamyöhään saakka, can't complain!
Hell yea it is! And freakin' awesome!

Tämä video kertoo Suomen Euroviisutuloksen Belgialta.

Tätä menoa vaadittavat tunnit tulevat täyteen alta aikayksikön, mutta ei haittaa vaikka menis tuplasti ylikin! Viikon aikana ollaan saatu hurjasti tehtyä ja suunniteltua ja mikä hulluinta; työ ei ole ollut millään tavalla intensiivistä tai rankkaa aivoriihia tai muuten uuvuttavaa. Se mikä uuvuttaa päivän päätteeksi on mahtavat ideat, inspiraation etsiminen, uuden kokeminen, jutustelu, aivan uudenlaisten ja värikkäiden ihmisten tapaaminen ja ja ja... Nyt on kyse uudesta projektista nimeltä Sound of Europe. Projekti, joka on suunnattu pakolaislapsille.
Täällä museossa voi tehdä kaikenlaista mielenkiintoista.
Lukea sodanaikaisia kirjeitä, haistella hajuja ja
nähdä kaikkea jännää! Taaskaan ei voi valittaa
työympäristöstä!

Viikko sitten tiistaina lähdimme haeskelemaan inspiraatiota projektille. Toisin sanoen tutustutaan Belgian historiaan ja siihen, kuinka Belgiasta aikoinaan ihmiset pakenivat sotaa. Brysselin kautta Antwerpeniin museoita kiertelemään. Päivän päätteeksi menimme porukalla ravintolaan syömään kunnon pihvit, joita odotellessamme aloitimme aivoriihin. Ideoita ja ajatuksia. En normaalisti käy ikinä musoissa, mutta tällöin ymmärsin kuinka saadaan tylsistäkin asioista mielenkiintoista. Ei tarvitse muuta, kuin erilainen ympäristö! Oikeesti! Oli asia mikä tahansa, vaihda ympäristöä teeman mukaan, niin saat aivosi käännettyä oikeaan asentoon! 

Kaikki pienimmätkin erilaiset yksityiskohdat opiskelijabileistä tylsiin hallituksen kokouksiin ja läksyjen tekoon riittävät nostamaan mielenkiintoa!

Jos sattuu porukalla olemaan nälkä, niin miltä
kuulostais 5 isoa juustotarjotinta, patonkia ja
shampanjaa? Tämän takia Chris
pyysi minua ottamaan kitaran mukaan.
Ihan hyvät bileet keskellä työpäivää!
Keskiviikkona alettiin suunnittelemaan Sound of Europe -leiriä. 5 päiväinen leiri, jossa teemme kaikenlaisia juttuja ympäri Belgiaa. Antwerpenissa, Bastognessa, aivan upean näköisessä metsässä, Liégessä ja Brysselissä. Meikäläinen hoitaa päivän Bastognessa. Aivan käsittämätöntä juttua luvassa tällä leirillä. Jokaiselle päivälle olen saanut aivan kuningasidean, josta muu porukka on ollut hyvin kiitollisia. Jokainen päivä videoidaan, Bastognessa jotain erityistä, ja minä hoidan editoimisen. Videota laitetaan sitten eteenpäin ties minne! Belgian pääministerille ja huhu puhui että Unicefille! 
Ei tällä työporukalla kyllä ideat lopu! Oikeasti!
Duunia tehdään rennolla meiningillä tehokkaasti.
(On meitä tyttöjäkin)













Tää on aivan käsittämätöntä, tää on unelma, täällä mä pääsen tekemään täysillä sitä mitä mä haluan. Eikä se ole edes mikään vertauskuva vaan oikeasti teen sitä mitä mä haluan, KUNHAN se tulee tehtyä ajallaan ja niin hyvin kuin pystyn. Ja siksi aiemmin sanoinkin, ettei haittaa vaikka tunnit menisi tuplasti ylikin. Oon niin innoissani noista videoista että näen jo millaisia kunkin päivän videoista tulee! Oon niin innoissani koska niillä on merkitystä! Oon niin innoissani jokaisesta noista Sound of Europen 5 päivästä, koska jokaisen päivän päätteeksi olen antanut jotakin ihmisille!
Joskus päivät voi tosiaan venyä ilta kahdeksaan - yhdeksään asti.
Tänäänkään en ehtinyt käydä kaupassa ja kotimatkalla mietin
mistä ihmeestä saisin ruokaa. Sitten muistin, että täällähän on
perus grillejä kaikkialla ja yksi sopivasti kivenheiton päässä
kotoani. Luuletko haluavasi ranskisten kanssa majoneesia?
Täällähän nimittäin majoneesia todellakin saa sen ylimääräisen
80 sentin edestä!

Erittäin suuri kiitos tästä kaikesta kuuluu Out! -tiimille. Heidän tapansa työskennellä on opettanut mua aivan sikana!

Uusi maa ja uusi kulttuuri todellakin saa ihmisen käyttäytymään eri tavalla. Otetaan esimerkiksi kastaminen. Kuka #/%&"?! tekee silleen? En vieläkään ymmärrä! Ei se edes ole niin ihmeellistä. Kuitenkin täällä kastan automaattisesti kaiken kaikkeen, keksin kahviin, sämpylän keittoon... Joskus vielä upotan baari-illan jälkeen grilliltä napatun ranskalaisen olueen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti